istanbul u izliyorum agzim acik 

kapat
  1. istanbulun 50 senede nasıl değiştiğini şaşkınlıkla ve gariplikle izleyen insan cümlesi.
    #1311292 (nazooo, 16.02.2007 13:54)
  2. iSTANBULU iZLiYORUM AĞZIM AÇIK BiR travesti DiYOR gercegini aratmam.! *
    #1311319 (LocK, 16.02.2007 13:59)
  3. istanbulun dünyanın en güzel şehri olduğu zamanlardan, 'zaman makinesi' marifetiyle bugüne gelen bir insanın söyleyeceği sözdür...
    #1311421 (mirmika, 16.02.2007 14:22)

© 2008 - uludağ sözlük

istanbul u izliyorum agzim acik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. istanbul u izliyorum agzim acik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istanbul u izliyorum agzim acik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seovi yi tek kisi sanmak » ehliyet sinavina son gun calisan insan » recep tayyip erdogan in 3 cocuk yapma cagrisi » crypto » kusku » ikinci balayi » ozdemir asaf » rabutin » smallville » sozluge koca bulmaya gelen yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games