istanbul takimlari 

kapat
  1. anadolu takimi taraftarlarının pek de hoşlanmadığı takımlardır.
    http://84.16.231.208/k/re...402_2_1175483284_olmk.jpg
    #3354294 (free zone, 04.05.2008 02:13 ~ 02:16)

© 2008 - uludağ sözlük

istanbul takimlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. istanbul takimlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istanbul takimlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet yildiz olmedi vs bebek okan » michael skibbe » kizlarin erkeklerden daha duygusuz olmasi » iyi insanlarin suratlarindan anlasilmasi » ilginc diyaloglar » etki » sperm deyince gulen universite ogrencisi » sakaeli kaya mezarlari » babasayfa com » araba killanan erkege oral seks yapmak » teoman » 16 nci yuzyil » sozlukten nefret eden sevgili sorunsali » sari cizgiyi gecmek tehlikeli ve yasaktir » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sayokan » zall in buyuk acmasi » muhayyile » morsiyah » ucuz milliyetcilik » gripin » headbang » dogu ve guneydogu anadolu insani » toshiba » pilotmont » aramis » yildiz teknik universitesi » universitede hocalara verilmis ayarlar » arapca olan her metni kuran sanmak » cagatay