istanbul siirleri 

kapat
  1. bu şehr-istanbul ki bî-misl ü behâdır
    bir sengine yek-pare Acem mülkü fedâdır
    nedim

-bu paha biçilmez istanbul şehri ki dünyada bir benzeri daha yoktur. onun bir tek taşına, iran diyarı baştanbaşa feda olsun.-
    #60348 (sayha, 10.02.2006 15:13)
  2. evin içinde bir oda,odada istanbul
    odanın içinde bir ayna,aynada istanbul
    adam sigarasını yaktı,bir istanbul dumanı
    kadın çantasını açtı,çantada istanbul
    çocuk bir olta atmıştı denize,gördüm
    çekmeğe başladı,oltada istanbul
    bu ne biçim su,bu nasıl şehir
    şişede istanbul,masada istanbul
    yürüsek yürüyor,dursak duruyor,şaşırdık
    bir yanda o,bir yanda ben,ortada istanbul
    insan bir kere sevmeye görsün,anladım
    nereye gidersen git,orada istanbul.

ümit yaşar oğuzcan
    #1080291 (missbee, 30.12.2006 15:59)

© 2008 - uludağ sözlük

istanbul siirleri başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. istanbul siirleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istanbul siirleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sen ne olacaksin simdi » fransizlar » marmaris magic life » ne unuturuz ne affederiz » radyo uludag dan soguma nedenleri » odaya deniz gezmis posteri asmak » benim takoz bilgisayarim » zeki ama calismiyor » v for vendetta » gozgoz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games