istanbul kazan ben kepce 

kapat
  1. farklı anlamları olan söz:
    -hayatın çok büyük olduğunu, insanın okyanustaki su damlası olduğunu anlatan söz.
    -çok gezmeyi kendisine şiar edinmiş kişiyi betimleyen söz.
    -ayrıca bir zamanlar istanbul'u tanıtan bir proğram ismi.
    #304117 (asiti kaçmış kola, 02.06.2006 15:57)
  2. - beynim kazan gibi!!
    - istanbul kazan ben kepçe...

gibi iğrenç esprilerin yapılabileceği sözcük topluluğu
    #530945 (laulu, 12.08.2006 16:48)
  3. türk filmlerindeki farz gecilmez replik.
    #631498 (darkness, 13.09.2006 17:04)

© 2008 - uludağ sözlük

istanbul kazan ben kepce başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. istanbul kazan ben kepce ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istanbul kazan ben kepce nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» robinho nun aziz baskanim beni de al demesi » istanbul universitesi » trabzon » besinci nesil silik » ridvan dilmen » daniel gonzalez guiza » en yakin arkadasla sevismek » telefonla mac anlatilan zamanlar » dr pepper » danger high voltage » abdullah gul » uludag sozluk u kucumsemek » 4 agustos » yaprak sarmasi » liselilerdeki okulun en deli sinifi biziz iddiasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » operasyonla kalbi aldirmak » 24 kasim » default » istikrarsiz » kizlarin italyanca meraki » seni bulmak icin cok kurbaga bafiledim diyen erkek » guzellik salonu » 9 teroristin cesedi bulundu » hat trick yapan savunma oyuncusu » amr zaki » korsan cd saticisiyla diyaloglar » zeynel dinler » adam brody » afrikaner » yaran haber yorumlari