istanbul dayken istanbul u ozlemek 

kapat
  1. bir şehir içindeki yaşanmışlıklarla daha bir anlam kazanır kişinin içinde.hele anılar, güzel günler bu güzel şehrin sokaklarında,caddelerinde var olmuşsa;daha bir fena titretir insanın içini bir eminönü vapurundan sarayburnuna bakarken.
    #812006 (alpiloji, 04.11.2006 03:08)
  2. (bkz: hep kahır)cem karaca
    #813182 (alpiloji, 04.11.2006 13:31)
  3. avcilardaysanız gerçekleşmesi muhtemel olay.
    #813497 (JusT ANotHeR StRanGeR, 04.11.2006 14:43)
  4. beylikdüzünde yaşayıp çerkezköy tarafında çalışanların her gün yaşadığı olay.
    #813626 (dancerinthedark, 04.11.2006 15:10)

© 2008 - uludağ sözlük

istanbul dayken istanbul u ozlemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. istanbul dayken istanbul u ozlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istanbul dayken istanbul u ozlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uydunet » gaasaray » casio f91w » rs » terzi nikola » a room with a view » zallasana zallasana mendilini » saskin demokrat » osmanli devleti » noise gate » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » devrimci turkiye » eskisehirspor taraftari » doktorlarin hastalardan nefret etme nedenleri » tehlikeli saplanti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sozlukteki rizeliler » jamall » o my freaking god » hastalarin hastalardan nefret etme nedenleri » for the girl » insanin gaflet ve cehalet uykusundan uyanisi » evrim akin » tayyip erdogan in msn listesi » nette tanisanlarin reeldeki ilk gorusmeleri » oliver y benji » kuran i yere atan kizin sonu » bir desti izdivac jurisi olarak james ford » abd yi destekleyen yazarlar » net sicarsin » yaz demedim