istanbul da haftasonu yapilabilecekler 

kapat
  1. tanım : şehr-i istanbul'da cumartesi ve pazar günleri gerçekleştirilebilecek aktivitelerdir.

uzun süredir istanbul'da yaşıyorsanız seçenekleri tüketmişsiniz demektir. çoğu zaman eve tıkılıp kalmak daha çekici gelir. ancak ev bizi bozar derseniz ilgi alanlarınıza göre, maç seyredebilir, belgrad ormanlarında mangal yapabilir, hava sıcaksa kapalı-açık yüzme havuzlarında yüzebiliriniz.
    #3232654 (eurasian, 05.04.2008 13:14)
  2. evde oturup anket yapmak.

evde internet bağlantısı yoksa internet kafe çözüm olabilir.
    #3232668 (minik mavi balina, 05.04.2008 13:20)
  3. tek alternatifinin calismak olduğu durum. cumartesi/pazar gece, sabah, öğlen, akşam, kuşluk, günbatımı, gündoğumu paso çalışırsın istanbul da ve zaten o sebeple köylere ya da akdeniz e, ege ye bir yerlere gitme, kaçma, yerleşme hayalleri kurarsın. kendi adıma ben kurmuyorum böyle hayaller, çünkü ben zaten burada olamayan insanların hayali olduğunu düşündüğüm yerde yaşıyorum. * *
    #3232669 (novakatinamite, 05.04.2008 13:21 ~ 13:26)
  4. 'kesinlikle kapalı alışveriş merkezlerine gitmemek' yapılabilir mesela.
    #3232672 (kasgarli tost, 05.04.2008 13:22)
  5. balık tutmak. iki ayaklı balılarda bu aktiveteye dahildir.*
    #3232680 (hezarfen hariciyeci celebi, 05.04.2008 13:24)

© 2008 - uludağ sözlük

istanbul da haftasonu yapilabilecekler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. istanbul da haftasonu yapilabilecekler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu istanbul da haftasonu yapilabilecekler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jenga » ben foster » bill wennington » therein » usta beni oldursene » sabah sporundan sonra keyif sigarasi icmek » sevgilinin ayak fetisisti olmasi » simurg » annenin yaninda fingerboard calismak » metroya gulme gazi sikip kacmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci