issiz yerde kendini patlatan intihar bombacisi 

kapat
  1. iyi niyetli, insanlara zarar gelmesin isteyen bir bombacıdır. ama niye yapar bilemiyorum tabi.
    #2757363 (benjcev, 28.12.2007 12:25)
  2. şizofren bombacıdır. sorsan etrafında yüzlerce kişi görüyordur.
    #2757369 (nikim yok benim, 28.12.2007 12:26)
  3. son dakika golüyle vicdanının bu i$i yapmaya meyilli olmadığını anlamı$ ve kendi isteği ile ebediyete parçalanmış adam.
    (bkz: ebediyete parcalanmak)
    #2757373 (galapagoslu iguana, 28.12.2007 12:28)
  4. eve donus yasasindan yararlanarak mutfaginda misir patlatmasi arzulanan adamdir. ayrica kesekagidi patlatarak etrafina sakalar, muziplikler yapmasina izin verilesidir.

edit; ayrica bacaga portakal sikan uzaktan nem alan akrabalari vardir ki, siddetle o portakali sikip icmesini istiyoruz.
    #2757375 (mayolu pogaca, 28.12.2007 12:29 ~ 12:31)
  5. madem ölüyorum bari günahkar gitmiyim diyen intihar eylemcisinin yaptığı eylem.
    #2757383 (yoksa yamuluyor muyum, 28.12.2007 12:30)
  6. intihar etme yöntemini bombayla havaya uçmak olarak seçmiş insandır, zarar verme amacı güdmez. tek istediği boktan yaşamına son vermektir, gider patlatır.
    #2764677 (ceketli ali dayi, 29.12.2007 23:04)

© 2008 - uludağ sözlük

issiz yerde kendini patlatan intihar bombacisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. issiz yerde kendini patlatan intihar bombacisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu issiz yerde kendini patlatan intihar bombacisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kendini sorgulamak » universite ogrencilerinin yiyip icip seks yapmasi » birini unutmak icin baskasiyla olmak » melankoli » o da yerine oda yazan lumpen yazarlar » girisimci genclik » alkis patlatmak » capello » unfaithful » lala huseyin pasa hamami a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci