issiz bir adaya dussek ben seni yerim 

kapat
  1. enişte tarafından gayet ciddi bir şekilde ablaya söylenmiş söz öbeğidir. "doğruya doğru, nasılsa açlıktan herkes ölücek, bari diğerine yaşama fırsatı olur" * söyleyen insanın iğrençlik ve insanlık derecesini ölçmek için yeterli bir cümledir. o bitince kimin b.kunu yiycen demek vardı ama neyse.. * *
    #2262882 (disikartal, 04.09.2007 21:39 ~ 21:59)
  2. (bkz: tutmayın küçük enişteyi)
    #2262889 (sıpa, 04.09.2007 21:40)

© 2008 - uludağ sözlük

issiz bir adaya dussek ben seni yerim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. issiz bir adaya dussek ben seni yerim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu issiz bir adaya dussek ben seni yerim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» butterfly caught » der meister » allah inanci » denizli » zall kimdir » sizofreni » azuhaha » detay ara nin basliklarin onune gecmesi » scurtel » cihangir » no one is there » turkler ve uzayli atalari » gece » nograd » rapper ninja » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » stairway to heaven » pulp fiction » limanla kavgali isyankar kaptan » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » semahat geldiay » senkronkaymasi » grand theft auto iv » avrupa yakasi » yaran entryler » iphone 3g » matrixxx » askerligi seven insan » banu avar » isyan marsi » la traviata