issiz adam uzerinden espri yapan yaratici insan 

kapat
  1. cok yaratici insan. feci yaratici oyle boyle degil.

işsiz adam, issiz madam, issiz arog, issiz adam a gidince yaniniza alabileceginiz 3 sey, issiz adam olmak...

bir tane daha issiz adamla ilgili abuk espriler duyarsam kafa goz dalicam, haberiniz olsun.
    #4301545 (nathaniel fisher, 30.11.2008 18:04)
  2. issiz üzeri,issiz espri, issiz yapan, issiz yaratici, issiz insan.
    nihhoootohoyot
    #4301551 (cNyT, 30.11.2008 18:06)
  3. ıssız adam'ı izlemiş olduğu muhakkaktır.
    en azından hakkında kesin bir bilgimiz var.
    #4301557 (dibuk, 30.11.2008 18:08)
  4. elimizdeki bilgileri tekrar edecek olursak:

- issiz adami izlemis oldugunu biliyoruz.
    - espri yeteneginin cok kotu oldugunu biliyoruz.

yaklasiyoruz ona, hissedebiliyorum.
    #4301561 (nathaniel fisher, 30.11.2008 18:09)
  5. ben yaptım aga. pişman mıyım? şu an için değilim. ama açtığım bi başlığı (ıssız ibne) utanaraktan sildiydim tez zamanda. gene olsa gene yaparım. yaratıcı olmadığımı mı gösterir bu? göstersin. kızsız adam bile derim. kayışı koparırsam ıssız kardanadama kadar gider bu. hiç belli olmaz.
    #4301576 (nikim yok benim, 30.11.2008 18:13)
  6. - bir an önce ıssız adamın üzerinden inmesi gereken insand...
    *boooooooooooow* (mayın efekti)

+ merhaba ben rapper ninja'nın kardeşiyim.. abim uzaktan patlatılan bir mayınla ağır yaralandı.. söyleyeceklerini bitirmek bana düşer.. bir an önce ıssız adamın üzerinden inmesi gereken yaratıcı in..
    *piiiiiiiiv* (sniper efekti)

* selamın aleyküm.. ben babalarıyım alayınızı sikerim ulen vietnam'a çevirdiniz evi..
    #4301588 (rapper ninja, 30.11.2008 18:18 ~ 18:20)
  7. (bkz: hepimiz ıssız adamız amk)
    #4301589 (ben keyfim ve kahyasi, 30.11.2008 18:18)
  8. (bkz: issiz adak)

simdi bi tane adak var, hazir kurban bayrami da geliyor. iste bu cok karizma bi adak, tum danalara atliyor falan.

sonunda ölüyor. allah rahmet eylesin.

buraya yaziyorum lan bunu, bence cok yaratici. hih.
    #4301592 (nathaniel fisher, 30.11.2008 18:19)
  9. (bkz: issiz aday)

buna bi şey bulamadım. senaryo henüz yapım aşamasında. ama seçimler yaklaşıyor ya hani, onla alakalı bir şey olucak. melih gökçek başrolde olacak sanırım, bakalım.
    #4301603 (nathaniel fisher, 30.11.2008 18:21)
  10. şov insanıdır. allah ın yaratıcılık namına negatif değerler verdiği insan ötesi ıssız adamdır.
    (bkz: aa bu sensin lan)
    #4301613 (ben keyfim ve kahyasi, 30.11.2008 18:24)
  11. ıssız adam üzerinden prim yapan yaratıcı insalardır , ironilik bir durum yoktur zira ilk entry de eleştiri amaçlı olsa da ıssız adam üzerinden bok atan yaratıcı insan entry sidir. anlayacağınız hepsi aynı pastayı paylaşmaya çalışan bir avuç yazarcık. ha bu arada ;

(bkz: bir basliga 20den fazla entry girme caylak olursun)
    #4301680 (paler, 30.11.2008 18:41)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

issiz adam uzerinden espri yapan yaratici insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. issiz adam uzerinden espri yapan yaratici insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu issiz adam uzerinden espri yapan yaratici insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about issiz adam uzerinden espri yapan yaratici insan. Copyrights of the articles are belong to their authors.