issiz adam a koyim size bir sey olmasin 

kapat
  1. kızı elde etme adına onca uğraşın ardından bir gece ansızın kızı yatak odasında bırakıp sigara içmeye diye alayına giden ıssız adam'ın akabinde kıza güle güle çekmesinin ardından doğan dramatik sahneler ve yoğun duygular içerisinde izleyiciyi dayak yemiş kıvamına getirip, salya sümüğe bağlayınca dayanamayıp söylenen cümledir.
    #4306038 (pentagram464, 01.12.2008 21:18)
  2. -nen var dostum?
    -abi film yaa çok koydu, resmen kendimi gördüm filmde
    -alla alla ben niye hiç etkilenmedim lan şaka maka karıya ne kaydı değil mi?
    -ne ruhsuz adamsın lan nevzat
    -olm ne ruhu film lan bu üzülme bu kadar ıssıza koyim sana bişi olmasın
    -nevzat
    -efendim abi
    -çay koy
    -tamam peki lan peki kızma
    #4341667 (pentagram464, 10.12.2008 16:42)
  3. (bkz: ulkedeki tum issiz adamlari bafileme istegi)
    #4341672 (zehir, 10.12.2008 16:44)
  4. filmden çok etkilenip psikolojisi bozulmuş birisine söylenebilecek en güzel söz. *
    #4341686 (aytug, 10.12.2008 16:47)
  5. (bkz: genç ıssızlar rahatsız) *
    #4341691 (a nick, 10.12.2008 16:48)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

issiz adam a koyim size bir sey olmasin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. issiz adam a koyim size bir sey olmasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu issiz adam a koyim size bir sey olmasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about issiz adam a koyim size bir sey olmasin. Copyrights of the articles are belong to their authors.