israrla kendi isteklerini yollayan bakkal 

kapat

1. bu bakkal tipi başlıkta da olduğu gibi ısrarla kendi istediği ikame ürünleri yollar. en yaygın örneği ise az önce bir kez daha yaşanmış olan pepsi-coca cola siparişlerinde yaşanır. adamı ararsınız dersiniz 'usta bana iki tane bir litrelik pepsi', adam da yazarken tekrar eder 'iki tane bir litrelik cola' diye sora siz başınıza geleceği bildiğinizden uyarırsınız 'yok abi cola değil pepsi' diye o da 'abi zaten ben genel olarak dedim colayi' der bir de size laf oyunu yapmaya çalışır. peki dersiniz beklersiniz sonuçta tahmin edilebileceği gibi iki tane coca cola gelir ve arayıp bakkala söversiniz.
    #1512466 (brujita, 10.04.2007 13:40)
  2. sepet uzatılır.
    -bakkal efendi iki ekmek.
    +tammam getiriyorum.
    sepet yukarı çeklir.
    -bu ne lan?
    +salam.
    -ben salam mı istedim?
    +napim bu aralar çok sıkışığım para lazım.
    #1512629 (tanimadinmiben, 10.04.2007 14:40)
  3. - alo zıpır radyo mu?
    - evet buyrun
    - ben bakkal osman istek isticeedim
    - ay gene o israrla kendi isteklerini yollayan bakkal
    - başka arayan yok zaten. çalcaz mecbur...
    #1756122 (karga, 11.06.2007 23:00)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

israrla kendi isteklerini yollayan bakkal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. israrla kendi isteklerini yollayan bakkal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu israrla kendi isteklerini yollayan bakkal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about israrla kendi isteklerini yollayan bakkal. Copyrights of the articles are belong to their authors.