israilin kopegiyim ondan seri eksi veriyorum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. israil in kopegiyim ondan seri eksi veriyorum
  2. seri eksi oy veriyorum gozlerim kapali
  3. britanya nin kopegiyim ondan brit dinliyorum
  4. britanya nin kopegiyim ondan premier lig izliyorum
  5. seri eksi oy veren ibneye seri eksi oy vermek
  6. eksi oy veriyorum cunku entry in kotu
  7. seri eksi oy veren ibnenin seri halde eksilenmesi
  8. seri eksi oy verenin seri ekside sinir tanimamasi
  9. seri eksi oy veren ibne yi seri eksileyen gay
  10. seri eksi oy veren ibneden eksi oy nasil alinir

© 2008 - uludağ sözlük

israilin kopegiyim ondan seri eksi veriyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. israilin kopegiyim ondan seri eksi veriyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu israilin kopegiyim ondan seri eksi veriyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» benim annem dans edemez » tum dilencileri toplayip yemege goturmek » ne diyon lan sen » yigit ozgur esprileri » manna » futbolun seksten daha cok zevk vermesi » aristo mantigi » grand theft auto iv » eda ozulku » hayatin anlamsizligi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci