israil nah point 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. point to point links
  2. point to point protocol
  3. point god
  4. point 45
  5. one point moo
  6. one point more
  7. point me at the sky
  8. big point
  9. nah point
  10. hit point

© 2008 - uludağ sözlük

israil nah point başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. israil nah point ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu israil nah point nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» deger mi » e safe » genclik dizisi karakterleri » gaziantep universitesi » korpiklaani » intikamim cok komik olacak » guiaro ronaldo » 14 ler olayi » gerizekali sevgilim benim » umutsuzlar parki a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci