israil in kopegiyim ondan seri eksi veriyorum 

kapat
  1. dunyadaki herkesin katil israili sevmek zorunda oldugu tezinden hareketle israil aleyhindeki her entrye eksi veren sozluk siyonistlerinin mottosu.
    #2642080 (alexi zorba, 29.11.2007 05:21)
  2. siyonizme eksi vererek katkida bulumak isteyen sozluk fasistinin son numarasi.
    #2642086 (alexi zorba, 29.11.2007 05:41)
  3. (bkz: fasist olcer entry)
    (bkz: fasist desifre eden etry)
    #2642087 (alexi zorba, 29.11.2007 05:43)
  4. siyonizmden nefret edip millete kufur edip sonrada onlari fasistlikle suclamak bunu yaparken aslinda kendininde fasistlik yaptigini anlamayan kisilere verilen eksi oydur.
    #2642088 (scurtel, 29.11.2007 05:44 ~ 05:46)
  5. (bkz: sen icme bokunu cikariyorsun)
    #2642090 (mulayim, 29.11.2007 05:46)

© 2008 - uludağ sözlük

israil in kopegiyim ondan seri eksi veriyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. israil in kopegiyim ondan seri eksi veriyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu israil in kopegiyim ondan seri eksi veriyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» melih gokcek » leman dergisi hurriyet gazetesi isbirligi » kurtler » proforma fatura » bodrum » sagli sollu yanasalim » sigaranin icinden odun parcasi cikmasi » sensin essogluesek » dunyanin en buyuk acisi » 4 ekim 2008 fc barcelona atletico madrid maci » dayanilmaz hafiflik » silaha isemek » hayat serdar ortac i neden yoruyosun » sac kestirdikten sonra aglamak » cinli google a yumusak g yazinca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hakkinda bu kadar entry girilince oldu sandim » bayrak yirtmak » baslik acabilme yetenegi » eskisehirspor un naci transferi » sokaktayken podyumda yurudugunu sanan salak kari » subtle butt » simdi sinirden kendimi sirinleyecegim » dinamo kiev » rapidshare » ismail yk dinleyip iq dusurmek » cher » mutfak robotu » recep tayyip erdogan » siberian divide » i belong to che