israfil kurtcephe 

kapat
  1. yeni akdeniz universitesi rektörü. umarım eskisini * aratmaz, okulu güzelleştirecem diye plastikten bozma fok balıklarına 1000 er ytl sayıp kampusün sağına soluna dağıtmaz, öğrenci kulüplerine destek değil de köstek olmaya devam eden mediko sosyalin yapısını değiştirir, kampus içerisine yeni reklam panoları yaptırtmaz ve daha nice bla blalar yapmaz. sadece umuyorum.
    #3776133 (inisiyatif7, 05.08.2008 23:44 ~ 23:45)
  2. kendisinin ismini türkçe karakter sorunuyla birleşen kombinasyon sebebiyle, yahudi kürtleri koruyan ve kollayan bir öğüt zannetiğim hede.

israfil oğulları kürtçephe...
    #3776255 (markasiz, 06.08.2008 00:02)
  3. eski rektörü mumla aratıcak kişi olucaktır. zira kendisi gelir gelmez üniversite içinde mescidleri açıcak, hacca tur düzenleyen gezi klüplerini destekleyecektir.
    #3780239 (osmanthegral, 06.08.2008 20:19)
  4. akdeniz universitesinin yeni rektörüdür. * kendisi tarih profesörüdür. ve ayrıca sözde ermeni soykırımıyla ilgili çok önemli çalışmalar yapmıştır. akdeniz üniversitesinde de çok iyi işler yapacağına inanıyorum. * ayrıca eski rektörü mumla felan aratmayacaktır.
    #3787130 (bonusssimo, 08.08.2008 09:55 ~ 13.08.2008 00:33)
  5. akdeniz üniversitesi rektörü. derin tarih bilgisi ve araştırmaları ile öğrencilerini adeta besleyen bir hocadır. ayrıca çok sayıda konferansı da bulunmaktadır. mütevazi bir insandır, yanına kim giderse gitsin konuşur, sohbet eder. prof. akaydın'ı mumla aratmayıp yeni bir soluk getireceği kesindir. üniversite içindeki mescidleri açacağını varsayıp eski rektörü mumla arayacağız diyenler hangi ülkede yaşıyor merak ediyorum. bu ülke müslümanların ağırlıkta yaşadığı bir ülkedir. elin avrupalısı bile dine saygılıyken içimizdeki irlandalıların dine karşı alerjisi bir türlü bitmiyor.
    #3808002 (sabribey, 12.08.2008 16:45)
  6. --spoiler--
    http://www.milliyet.com.t...=Hasan%20Pulur&ver=23
    --spoiler--
    #3893447 (syme, 30.08.2008 21:10)

© 2008 - uludağ sözlük

israfil kurtcephe başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. israfil kurtcephe ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu israfil kurtcephe nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kisa entry yazarken zevke gelip ciglik atmak » protest sanayici » sabah ezani » modernize edilmis sofor gozlugu » turkcell super lig » yaran kaygisizlar replikleri » annenin cocuguna sarilip aglamasi » sporx » piyade osman » orucu acmak icin ezanin bitmesini beklemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games