isotlu dondurma 

kapat
  1. acı seven şehir sanliurfa'da yapılan dondurmadır. cesaret edilip alınamamıştır. vitrindeki yazı okunup geçilmiştir.
    (CRAnium, 01.08.2007 22:21)
  2. (bkz: zeytinyağlı dondurma)
    (bkz: hamsili dondurma)

bölge bölge diğer dondurmalarımızdan seçmeler. *
    (kutupsal form, 01.08.2007 22:23)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» anlasilmaz siirler » engineer » deneme yazilari » turklere ozgu davranislar » statta dolastirilan aslan » water » fenerbahce 1905 sever » otobuste hamile kadina yer vermeyen yasli » ceza sahasi yan cizgisi » super mario » basliklari alt alta okumak » cyan » kelmajeste » nam i diger » istedim vermediler ergenekoncusun dediler » cok bilmeden konusan insanlar » cuce » goalunited » fikret kuskan » organ bagisi » nirvana agda salonu » ust iki disinin arasinin ayrik olmasi » musteriyle muhabbete girmeye calisan kuafor » sozlukte sabahlamak » blast » zevk olsun diye is basvurusu yapmak » trt 2 » roberto carlos un galatasaray i pek tanimamasi » the dark eternal night a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa