ismiyle musemma 

kapat
  1. davranislari ismiyle uyumlu olan;nese'nin neseli olmasi gibi.
    #71833 (noname, 17.02.2006 13:58)

© 2008 - uludağ sözlük

ismiyle musemma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ismiyle musemma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ismiyle musemma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bolu » gece » interneti sahibine zindan eden modem » mozzart » kastamonu » alkislarlayasiyorum com » amerika daki mali kriz hakkinda merak edilenler » halklar kardestir lan cahil aptal » zombie inc » ic camasiri giymeyen insan » birebir sozluk » kendi dis sagligina onem gostermeyen dis hekimi » tukurukus » akrabalara gitar calmak » osmanli devleti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sizofreni oldugunu anlama yontemleri » havlusuz remzi » understanding » south park izleyende gizli veletlik vardir » ask borusu » zorya luhansk » big rock candy mountain » esat edin » sentenced » medar i iftihar » hakkari » anahtari evde unutmak » uzay » erganun » uludag sozluk dergi olsa basa gelecekler