ismini vermek istemeyen milletvekili 

kapat

1. an itibariyle televizyon makinası nda gerçekleşmiş olaydır. chp milletvekili programı aramış ancak ismini vermek istememiştir. programda yapılan yoğun taşşak muhabbetinden sonra ismini ve cismini açıklayarak programa katılmak zorunda kalmıştır.
    #430051 (beyazyelkenli, 16.07.2006 01:42)
  2. abes bir olaydır. milletin vekili bile kimliğini gizlerse milletçe isimlerimizi çöpe atmalıyız galiba. (bkz: olur mu öyle şey)
    #430054 (volkanat, 16.07.2006 01:44)
  3. okan bayülgen'in politikacılara attığı laflardan sonra sadece okan bayülgen dediği için yardım yapmıyorum demeye çalışan fakat başaramayan milletvekilidir 1000 ytl bağış yapmıştır.
    #430058 (sohodo, 16.07.2006 01:45)
  4. (bkz: kardesim urunu on plana cikarin)
    #430067 (balyancho, 16.07.2006 01:46)
  5. okan bayulgenin siyasetcilere verdigi ayardan sonra aklı basına gelmiş ve makinayı aramıs ismini verdigi taktirde okanın ayarı uzerine aradıgı için eleştirilicegini dusunumus ve bundan tırsmıs malatya milletvekili
    #431903 (ozsaycan, 16.07.2006 18:28)
  6. genelde tecavüze uğramış bir bayanın yaptığı eylemi bir milletvekilinin yapması durumudur.
    #431905 (palta, 16.07.2006 18:29)
  7. bağı$ yapmak için geç kaldığı ortadadır, ancak ayarı iliklerinde hissettikten sonra aradığı için, "bağı$ die adımı vermedim, ztn geç haberim" oldu diyerek yırtmaya çalı$mı$tır.
    #431908 (hadiii, 16.07.2006 18:32)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ismini vermek istemeyen milletvekili başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ismini vermek istemeyen milletvekili ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ismini vermek istemeyen milletvekili nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ismini vermek istemeyen milletvekili. Copyrights of the articles are belong to their authors.