ismini begenmeyip degistiren insanlar 

kapat
  1. kimi sahne için, kimi ana-babasına tepki olarak, kimi de hoşuna gitmiyor diye nüfus kağıdındaki ismini değiştiren kişilerdir. özellikle artist-şarkıcı tayfasında bu çok olur.

hmen akla gelenler:

nurullah ata - nurullah ataç
    ilyaz namazcı - ilyas ilbey
    abdullah bazencir - mahsun kırmızıgül
    orhan baltacı - doğuş
    kamile suat ebrem - müjde ar
    bümin gaffar çıtanak - fikret hakan
    #2367865 (antilopyawrusu, 23.09.2007 20:06)
  2. ibrahim tatlı-ibrahim tatlıses
    cüneyt arkın-fahrettin cüreklibatur.
    #2367874 (dusunenadam, 23.09.2007 20:08 ~ 20:18)
  3. bizim mahallede vardı bir tane bunlardan. mübarek'ti ismi sonradan betül olmuştu. çocuktum, çok saçma gelmişti bana. (bkz: hayat ne garip isim değiştirmeler falan)
    #2367876 (yagmurda islanan kedi yavrusu, 23.09.2007 20:09)
  4. farrokh bulsara - freddie mercury
    #2367889 (my melancholy blues, 23.09.2007 20:13)
  5. bazen de gayet basarisiz değişimlerdir:

abdullah bazencir - mahsun kirmizigul

şahsi düşüncem değişimden önceki daha düzgün olduğu yönünde.
    #2367894 (filozofil, 23.09.2007 20:15)
  6. odtü'de varmış böyle biri. adı ercan mercan mış. herkes adı soyadı ile hitap ediyormuş, o da dayanamayıp ismini değiştirmiş ama herkes ercan mercan demeye devam etmiş.
    #2367916 (yok Thevénin nalı, 23.09.2007 20:21)
  7. şarkıcı kubat'ın da gerçek adı aslında kubat degildir. ismini beğenmediği için soyadı olan kubat'ı kullanıyor. gerçek adı ramazan kubattır.
    #2367950 (etoburkuzu, 23.09.2007 20:28)

© 2008 - uludağ sözlük

ismini begenmeyip degistiren insanlar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ismini begenmeyip degistiren insanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ismini begenmeyip degistiren insanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tokat atan kizi kovalayan erkek modeli » en iyi filmler » uyan superman daha » aysecik ve sihirli cuceler » fakir olmek » insanda olme istegi uyandiran olay » bolulu hasan usta » zirve sirasinda laptop ile entry giren yazar » sence sen hangimize verirsin » 21 yasinda cinsel deneyimi olmayan erkek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci