ismimuzundiyenickimkisaolsun 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    (ecayip heyvanlara benziyirsen, 02.04.2008 13:17)
  2. güzel takma isimli yazar. hoş gelmiş.
    (fobia, 02.04.2008 13:18)
  3. gözlerimi kısıp bakmama rağmen çıkartamadığım nick. yaşlandığımı fark etmemi sağladığın için teşekkürler ismimuzundiyenickimkisaolsun. (adını kopyaladım hayatta da yazamam.)
    (araf, 02.04.2008 13:42 ~ 13:49)
  4. ismi nickinden kısa olan uuser.*
    (kendime donmeye artik cok gec, 03.04.2008 17:30)
  5. 45 dakikadır nikini okumaya çalıştığım yazar. her türlü kombinasyonu yaptım anca buldum.
    (tuzluksuz hiyara kosan, 03.04.2008 17:38)
  6. sanirim 'ismim uzun diye nickim kisa olsun' cumlesinin bitisik halini kendine nick olarak secmis yazarimiz.
    (dusunmuyorumoyleysemalim, 04.04.2008 17:47)
  7. nickinkisadegilkiisminuzunolsun.
    (objebi, 04.04.2008 17:53)
  8. ho$gelmiş bir nesildaşım. daha önce yazdığım entarimi özür dileyerek düzeltiyorum..
    (nickimi yazar olunca sececegim, 30.04.2008 16:52 ~ 18:47)
  9. entrylerinideaynışekildeyazmasınıtavsiyeetmediğimyazarçokzoroluyorlanböleadamıuğraştıyorsunuz.
    (sickthread, 30.04.2008 16:55)
  10. nickini pekte beğenmediğim yazar,bakıldığında herkesin nicki birbirine benzemeye başladı,entrylerinin güzel olması dileğiyle...
    (ekinoksah, 30.04.2008 17:11)
  11. Esasında ismini okumakta çok zorlanmadığım fakat nickine ithafen başka bir entrynin yazılmasına sebebiyet veren ve benim için asıl zorluğun başlamasına neden olan bir yazarımızdır. hoşgelmiştir. Darısı başımadır.
    (kuLpsuz cezve, 30.04.2008 17:45)
  12. alışkanlıklarındanvazgeçmeyenyazar.
    (bkz: imla kuralları)
    (sickthread, 07.05.2008 17:32)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» necmettin salaz » color bar » klavyeye cay dokulmesi » ve bunlari elbette cabucak gecelim sevgilim » 17 mayis 2008 utah jazz los angeles lakers maci » omuzda gorunen sutyen askisi » yakiyor bagrimdaki ates » cildirma » bingol belediyespor » ciplak ayak araba kullanmak » kenesiz piknik istiyoruz » mavinin yankisi » a sign for the norse hordes to ride » ateiste sorulacak tek soru » ii elizabeth » buraya kadar anlamadiginiz bir yer var mi » gelin kardesi » gittigidiyor » ufolara sirin gorunmek icin gote anten taktirmak » fatih terim » ingiltere kralicesinin bursa ya gelmesi » angel » ayar verirken ayar almak » taksim den vazgecmeyen karsisinda bizi bulur » necip fazil kisakurek » asik oldugu kizin adini bilmemek » darwini anlama zorbaligi » buca gurcesme lisesi » asilacak kadin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa