ismet kur 

kapat
  1. 29 Eylül 1916'da istanbu'da doğmuş olan yazar.

Edirne Kız Öğretmen Okulu, Gazi Eğitim Enstitüsü Edebiyat Bölümü'nü bitirdi. Londra'da ve New York Üniversitesi'nde çocuk ve gençlik edebiyatı, çocuk ve gençlik psikolojisi, sorunlu çocuklar, eğitim tarihi, eğitim psikolojisi, yetişkin psikolojisi, 19. yüzyıl Rus edebiyatı konularında kurslar gördü. Yirmi bir yıl Türkçe edebiyat öğretmenliği yaptı, dört yıl Amerika Bölgesi Kültür Ataşeliği ve Öğrenci Müfettiş Yardımcılığı ve Müfettişliği görevlerinde bulundu. TRT, BBC ve Kıbrıs Bayrak radyolarında haftalık konuşma programları ve çocuk saati yazar ve yönetmenliği yaptı.

anilarla mustafa kemal ataturk, Türkiye'de Süreli Çocuk Yayınları, Almanya'daki Çocuklarımızın Başarısızlık Nedenleri, Anneler Sizin için, Çiçekler Sevgiyle Büyür, Yaşamak, Onuncu Sigara, Kocaman Bir Örümcektir Zaman, 99. Kat Şiirleri adlı inceleme, araştırma, öykü, şiir, roman, anı türlerinde kitapları olan ismet Kür'ün 19 adet de çocuk romanı bulunmaktadır. Ayrıca yüze yakın radyofonik oyunu bulunan ismet Kür'ün 4 tane de tiyatro oyunu vardır.
    #2530573 (limon cicegi kolonyasi, 29.10.2007 00:34)

© 2008 - uludağ sözlük

ismet kur başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ismet kur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ismet kur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ilk erkegin ben olayim diyene soguk su ikram etmek » her sey sensin » ucuben » bulent ersoy un makyajsiz hali » olurmuuu » kadikoy belediyesi » anladim » tereyagli iskenderle diyet kola icen kiz » taslik otel » sozluk bana burs bul lan allahsiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games