isme 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her isme baslik acmak
  2. isme yazilmis sarkilar
  3. dilimizde en cok isme sahip mekan
  4. i ile baslayan isme sahip olmak
  5. guclu bir isme sahip olmak
  6. isme gore seks performansi
  7. klasik bir isme sahip olmak
  8. ayni isme sahip iki sevgili
  9. ilkokulda her isme kafiye bulan firlamalar
  10. bu isme sahip cirkin kadin gorulmemistir

© 2008 - uludağ sözlük

isme başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isme ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isme nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» gossip girl » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » tansel colasan in emekli olmasi » berlin filarmoni orkestrasi » cok zor uyanan insan » 457 ytl 63 kurus » adim adim kiz tavlama » bugun ustun tatar irki icin ne yaptin » age of mythology titans » ve insan muzigi yaratti » sinuzit agrisi » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » ebay » sozlukteyken cisin gelmesi » genetik determinizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bekaret onemsizdir diyen erkek » stevemcqueen olmak » ask guldurur » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » bon iver » altta kalanin cani cikti » bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » yabanci gruplarin turkce mealleri » kac gol attin lan oradan » discilerden nefret etmek icin nedenler » irkci saman ile irkci musluman savaslari » kibir » atm den makbuz isteyen anarsist genc » alparslan erdem » cakma yahudi