ismail yk nin sarki sonunda soyledigi siirler 

1. Hayatımı çaldın
    Gençliğimi gençliğimi her şeyimi çaldın...

Lanet olsun lanet olsun...

Ben napacam şimdi...a.g

tarzında devam eden, şarkı ile olan baglantısı da pür dikkat devam eden şiirlerdir. dinlenesidir.
    (jackieboy, 09.01.2008 03:45)
  2. şiir demeye dilim varmıyor hayır hiç bişe olmasa şairlere hakaret olucak.
    (horoz nuri, 09.01.2008 03:54)
  3. kendisinin allah belasını versin. kusura bakmasın şarkı sözlerinin etkisinden hala çıkamadım.
    (cinayetsaati, 09.01.2008 04:30)
  4. Sen hic Asik olmadin mi kanka
    Neden agliyorsun diye sorma sorma bosver gitsin be...

gelde içme lan...
    (jackieboy, 18.03.2008 01:16)
  5. unutuğun seni duvarlara yazmış unutuuğun seni gönlüne yazmış ........ peşindeyim asla bırakmam aslaaaa * gibi bir örneği mevcut olan ve nereden bildiğimi bilmediğim ama andımızı okur gibi ezberlediğim şiirlerdir.
    (bkz: içimde bir kro varmış ulan)
    (zuvvar, 18.03.2008 01:21 ~ 01:23)
  6. (bkz: yoksa ben zurna miyim he)
    (jackieboy, 09.05.2008 15:16)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dragonheads » yaran diyaloglar » ohne dich » canim aciyor » hazarlar » kralice ziyaretinin sirri » sigaranin aile icinde mesrulasma sureci » geordie » marmara gold » kuntayi kinteleyen adam » bokunda boncuk bulmak » ahirette gote girecek entryler » yukari hinzevek camii » hypnogaja » gecmis » koko » moliere » preteen deathfuck » laodikeia » anastasia myskina » tom waits » pjak » notlar » fight the power » bosluktasallananadam » turk standartlari enstitusu » abazalik alametleri » mr crowley » what the fuck are you talking about a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa