ismail yk nin her gece tv ye cikmasi 


kapat
  1. ismail yk isimli şahsiyetin her gece aynı saatte aynı kanalda aynı gösteriyi yapması sonucu oluşan konu. bu adam dün beyaz show'da aynı saatlerde bu gösteriyi yapıyordu. bugün okan'ın show'da malum dejavu. allah'ım bu sefer sana geliyorum.
    #4299233 (alonejuveline, 30.11.2008 01:02 ~ 01:04)
  2. perşembe günü haydi gel bizimle ol ile başlayan olaydır. adam dizi yapsa 3 bölüm yayında kalmazdı bile belki. bu hafta 3 gündür tvyi işgal etmektedir.
    #4299253 (taharetmuslugu, 30.11.2008 01:05)
  3. (bkz: bomba bomba nokta kom)
    #4299422 (mertce, 30.11.2008 01:39)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

ismail yk nin her gece tv ye cikmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ismail yk nin her gece tv ye cikmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ismail yk nin her gece tv ye cikmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ismail yk nin her gece tv ye cikmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.