ismail turut 

/ 6
kapat
  1. terleme katsayısı bir hayli yüksek olan türkücü. bu arada hamdi alkan'ın yaptığı taklit kendisinden daha gerçek.
    #2745039 (alah amut, 25.12.2007 17:49)
  2. fuat saka, kazim koyuncu , volkan konak gibi müzik duayenleriyle, ressam ve devlet sanatçısı popülasyonuyla önemli bir değeri olan karadenizin, davut güloğlu ile beraber yüz karası olan , terleme noktası son derece düşük şarkıcı. her albümünde faşizm kokan şarkıları bulunmaktadır ama son albümde olayı fazla abartmıştır. parayı vurup, siyah arabalara binince memleketi kurtarma misyonunu üstlenmiş çakma polat alemdarların sadece 1 tanesidir. üzücü.
    (bkz: plan yapmayın plan)

edit: kötüleme sayısı = sözlükteki polat alemdar nüfusu. ilgiyle bekliyorum.
    #2754441 (jansoldier, 27.12.2007 18:52 ~ 19:11)
  3. dün geceki genç bakış programına telefonla bağlanacağı söylenen ve gençleri güldüren, fakat bağlanamayan kişi.
    ülkücü eksikti programda. reyting tavana vuracaktı lan! tühh.
    #2754568 (brklky, 27.12.2007 19:29)
  4. güldüğü zaman bile korkunç gözüken nadir insan(!)lardan biri.ayrıca
    (bkz: faşist)
    #3020850 (fransiz kaldim, 17.02.2008 22:52)
  5. iğrendiren topaç.
    #3021224 (aliterasyon, 17.02.2008 23:41)
  6. uzun bir süredir ara verdiği turut sov'a flaş tv'de yeniden başlamıştır.
    #3063765 (hoporlo, 27.02.2008 00:29 ~ 00:31)
  7. turut sov ve fikralarla turkiye ile flash tv'nin yerlerde sürünen reytinglerini az da olsa toparlamaya başlamıştır.
    #3378208 (pierre st, 10.05.2008 02:39)
  8. aklımda oflu imam tiplemesi ile kalan, son zamanlarda ise milliyetçi tarafıyla gündeme oturan şahıs.
    sanatçı sayılır mı orasını bilemem.
    #3378449 (uvjb, 10.05.2008 06:22)
  9. artvin ve ardahanda bol bol bulunmalarina ragmen, rizede pek az rastlanan kipcaklardandir.

(bkz: kubasar komutan'in torunlari)
    #3390402 (kararti, 13.05.2008 01:51)
  10. 2 yeğenini pkk terörüne kurban vermiş, eli silahlı örgütün eli klavyeli yeğenleri tarafından faşist olarak itham edilen insan.

türk olmayan bir vatansevere pek aşina olmayan, milliyetçiliğin her türlüsüne karşı olduğunu iddia eden malum grup tarafından, "türk' ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, laz' ın karadenizde kuracağı büyük lazistan' da mevcuttur, yeter ki laz genci bu mevcudiyetin farkında olsun.'' demediği ve demeyeceği için pek sevilmeyen insan.

karakol onunden gecse tipten muebbet yiyecek insan grubu tarafından tipiyle dalga geçilen insan.

erzurum' da kar yağsa rize' de üşüyen insan.

bir cana bişey olsa yanıp tutuşan insan.

insan gibi insan.
    #3473273 (sirin baba, 31.05.2008 12:36)
  11. faşistin önde gideni şarkıcı, yada onun gibi bir şey.

iki yeğeni şehit olmuş, allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun. türüt'ün de başı sağolsun, ama bu onu masum yapmıyor. allahına kadar ırkçı ve nefret dolu bir adamdır.

ekranda görünce sinirlerim tepeme çıkıyor yemin billah, hele bir de esra ceyhan denen sunucu ablayla yan yana geldiler mi tam evlere şenlik, ikisi de birbirlerinin poposunu yalaya yalaya tükürük bırakmıyorlar ağızlarında...
    #3507517 (oneqeno, 07.06.2008 18:39 ~ 19:00)
  12. - laik kemalist düzeni yıkacağız.
    - Düzeni ya oyla, ya kanla değiştireceğiz.
    - ben o kokteyle gidicek kadar deyyus değilim.(cumhuriyet balosu için)

daha fazlası için lütfen bakınız. http://webarsiv.hurriyet.com.tr/1997/12/27/21513.asp

yukarıdaki sözleri sözlemiş sevki yilmaz gibi laik düzen düşmanı, şeriat devleti hayali peşinde koşan bir yaratığa şarkı yapıp bestelemiş ter bezi.
    #3614704 (possessed, 03.07.2008 16:54 ~ 16:55)
  13. ogun samast ve yasin hayal'E şarkı yapmakla suçlandığında gözleri dolan ve ''onlara öyle cuzel şarkular yazarum ki hepinuz şaşirursinuz ha.'' diyen garip insan. bir katilin övecek nesini bulup şarkı yazacak merak konusudur.
    #3614743 (meredith, 03.07.2008 17:08)
  14. duydugum/gordugum vakit yol/kanal degistirdigim sevki yilmaz hayrani kendini milliyetci sanan sovenist sarkici.
    #3614764 (karakuzusu, 03.07.2008 17:12)
  15. bir proje olarak türk medyasının başarılı ürünüdür. vasat bile olamayacak bir düğün şarkıcısı iken medyatik canavara dönüştürülmüştür. her frankeştayn gibi sahibini ısırmaya kalkışması da doğal bir sondur.
    #3614782 (antilopyawrusu, 03.07.2008 17:16)
  16. can dundar'A aşağıdaki lafları ettirmiş kişidir;

''işin Türüt'ün özrüyle, savcıların girişimiyle bitmeyeceğini de biliyoruz.
    Asıl, bu kini üreten toplumsal kültürü, hepimizin içindeki ''Türüt''ü sorgulamak gerektiğine inanıyoruz.

Masum bir bebekten bir ismail Türüt çıkaran bu kültürel iklim sorgulanmadıkça bizlere huzur yok kardeşlerim.''

http://www.candundar.com....&limit=0&Did=5340
    #3628334 (meredith, 06.07.2008 18:54)
  17. (bkz: ismail truth)
    #3628358 (taharetmuslugu, 06.07.2008 19:00)
  18. (bkz: maganda)
    #3628370 (aha ben de geldim, 06.07.2008 19:04)
  19. mehmet ali erbil le yataktan düşerlerdi sonra ülkücü kahraman oldu.
    #3633096 (muhalifsalatalik, 07.07.2008 17:48)
  20. büyük ihtimalle tek yumurta ikizi metro otobüs şirketinde şüfer. valla.

gece yolculuğuydu, ön, bir numara, sürekli kellesini arkadan görüyorum. pencere yanı, sızmışım. can dostum söylüyor, muavinin elime tutuşturduğu topkek ile uyanır uyanmaz, ''erzurum'da kar yağsa rize'de üşüyrum '' deyivermişim. uyurken bilincin nereye doğru aktığı, nereden ne kelimeler, cümleler tuttuğu belli değil malum.

tüm bu ağdalı anlatımıma rağmen klimayı kapatmasını dilerdim belki ama uyanıkken hiç söyleyemedim. bir sonraki rüyamda götüme hamsi sokmaya çalışan yedi ismail türüte karşı kılıç çekip horon tepen bir şovalyeydim.

bir uyanıyorum, bir uyuyorum. bir uyanıyorum, bir uyuyorum. ismail hep başka kılıkta ama hep orda, kah yeniçeri oluyor, kah marilyn manson konserindeyiz kolkola. kah bir sabah kahvaltısında saç kavurma yiyoruz dinlenme tesisinin şüferlere ayrılan o 'tek kuşsütü eksik' masasında. şirketten hediye gül reçeliyle kahvaltısını etmekte olan kankam'ın yüzü ismail'e dönüşüyor birden. rize'li biri anons yapıyor. takalar geçiyor allı yeşilli, takalar geçiyor ismailli türütlü. takalar diyorum ismail. taklalar atmak istiyorum ballı güdüklü. ismail git burdan.
    #3675406 (hosaf, 17.07.2008 01:53)
  21. hassas kalptir, erzurum'da kar yağsa rize'de üşür ama istanbul'da bi can alınsa içi ısınır.

neyse onu kendi şarkısıyla tanımlamalı;

lazoli derler bana
    canım kurban vatana
    devletin malı deniz
    olta atan atana.
    #3929433 (luther, 07.09.2008 13:38)
/ 6
© 2008 - uludağ sözlük

ismail turut başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ismail turut ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ismail turut nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» atletico mineiro » camide ayakkabiyi calan veledi yakalamak » nur cemaati » oldurulen 23 teroristi gormek istiyoruz » erkan ogur » bir olur bin diriliriz » dtp nin aktutun saldirisina uzulduk aciklamasi » elestireyim derken kisinin reklamini yapmak » iphone » aktutun karakolu » random ucan sinegi maksimum takip edebilme suresi » bulbulu altin kafese koymuslar kafesi satmis » durustluk » eski entrylerin eksilenmesi » elmas borsasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » umit davala » sehit annesi olmak » decimation » erkeklerin tayt giymesi » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » bgmtlh » yazardan cok caylak olmak » tip okuyan kizlarin cirkin olmasi sorunsali » zall in ustunde su an ne var » pelin batu » visibilia ex invisibilibus » microsoft » acik iliski » legal teror orgutleri » sokaktayken podyumda yurudugunu sanan salak kari