ismail sen tam bir cilginsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ismail sen kocaman bir cilginsin
  2. cilginsin
  3. sen bir cilginsin dostum
  4. serdar sen kocaman bir cilginsin
  5. hey dostum sen kocaman bir cilginsin
  6. anketci sen kocaman bir cilginsin
  7. ismail yk cankan ismail turut triosu
  8. ismail ahmed ismail
  9. lan ismail bey
  10. laz ismail

© 2008 - uludağ sözlük

ismail sen tam bir cilginsin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ismail sen tam bir cilginsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ismail sen tam bir cilginsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» la muerte de la poderosa » cig kofte » kansob » is basvurusundaki bekleme suresi » sirinler geri gelsin kampanyasi » the dark knight » melahat » tele lost control » fistikli kebap » saptama yaptim kuyuya tasi attim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games