ismail onemli sahsiyetim benim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benim icin bakirelik onemli degil
  2. takimin kazanmasi degil benim gol atmam onemli
  3. entry onemli degil onemli olan sozlugun kazanmasi
  4. bekaret onemli degilse evlilik de onemli degil
  5. boy onemli degil islev onemli
  6. kendin icin onemli olani baskasi icin de onemli sanmak
  7. senin malin benim benim malim benim
  8. hata benim gunah benim suc benim
  9. bostan benim belletirim kic benim elletirim
  10. kerem de benim asli da benim

© 2008 - uludağ sözlük

ismail onemli sahsiyetim benim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ismail onemli sahsiyetim benim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ismail onemli sahsiyetim benim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» siyahbeyazkizil » uludag sozluk yazarlari » tip fakultesi bitirip pastaneci olmak » tirbuson olmadan sarap acmak » hayatta ilk defa muz yemeye calismak » bir ihtimal daha var o da olmek mi dersin » askerligi yap gelince kerhane acariz diyen baba » yanlis anlasilan basliklar » metallica konserinde kuran la sahneye atlamak » completeness a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci