ismail dumbullu 

kapat
  1. buyuk ortaoyunu ustadi. kavuklu ile pisekar'in kavuklusu. turk mizahinin kilometre taslarindan birisidir. kel, komik. yasasaydi da su piyasadaki yavsaklari bir gorseydi ne derdi acaba. geleneksel kavugunu munir ozkul'a devretmistir, munir ozkul'da ferhan sensoy'a.
    #125689 (laz pacino, 22.03.2006 20:27 ~ 20:28)
  2. zeki ve nüktedan bir insan. ayar denilen şeyin hasını yapardı. başından şöyle bir şey geçtiği rivayet edilir. bir gün sahnedeydken oyundan sıkılan ve bunu da somut bir tepkiyle belirtmek isteyen saygısız bir seyirci sahneye bir hıyar fırlatır, aklı sıra süper bir ayar vermiştir üstada. üstad alır hıyarı "birisi kimliğini düşürdü." der. işte ismail dümbüllü budur. şimdiki stand-up'cılar gibi ezberlenmiş, önceden hazırlanmış espriler yapmaz, zekasıyla, ince esprileriyle mizah nedir öğretirdi.
    #401771 (laz pacino, 06.07.2006 16:35)
  3. (bkz: kel hasan)
    (bkz: münir özkul)
    (bkz: ferhan şensoy)
    #939264 (vernon sullivan, 02.12.2006 15:53)
  4. Cenazesi, istanbul'da Boğaziçi Köprüsü'nden ilk geçen cenazedir. Kabri, Üsküdar'da Çiçekci Camii karşısında bulunan Karacaahmet mezarlığı'nda bulunmaktadır.
    #2656619 (teoremsel, 03.12.2007 02:45)

© 2008 - uludağ sözlük

ismail dumbullu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ismail dumbullu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ismail dumbullu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ingilizce » ask boyleyse sevmeyin beni » 5 derste nasil darbeci olunur » speleoloji » orhan cemal fersoy lisesi » eksi sozluk » sivrisinek » pink martini » amado mio » les choristes a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci