islim 

kapat
  1. Gücünden yararlanmak için elde edilen buhar, istim.
    #439769 (sally, 19.07.2006 09:09)
  2. sadrazam gemiyle yolculuga cikmis. gemi bir turlu limandan ayrilamiyormus. sadrazam carkcibasini cagirmis; " neden hareket etmiyor gemi ? " diye sormus " islimi bekliyoruz " yanitini alan sadrazam ofkeyle; " islim arkadan gelsin " demis.
    #3757313 (judas, 01.08.2008 23:42)

© 2008 - uludağ sözlük

islim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. islim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu islim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arda turan in umit milli takimda oynamasi » turkler ve uzayli atalari » mental map » banu guven » vice captain » eski sevgilinin eski sevgilisine donmesi » disko krali » forseti » sozlukteki erzurumlular » makineye bagli yasayan insan » berbere sac tarif etme sikintisi » fernando albino de sousa chalana » carsaf bulamayinca otu nitrogliserine sarip icmek » reinkaos » lanli lunlu baslik ekolu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cebit » auschwitz den sonra siir yazmak barbarliktir » fenerbahcelilere anlayis gosterelim kampanyasi » fb nin tesadufen de olsa avrupa kupasi olmamasi » seovi » gullible » death and all his friends » zamanin manzarasi » the cosby show » hakkari » ordu » nilay dorsa » tecrit » blindness » zall dan beklenenler