isliklayarak tebrik etmek 

kapat
  1. özellikle türk insanın gaza gelip alkış ile birlikte, ıslıklarla tebriklerini iletmesi sonucu hoş olmayan olaydır. ıslık; daha çok beğenilmeyen olaylarda kullanıldığından mütevellit, sahnedeki kişinin de şevkini kırmaktadır.
    #2506010 (hataliysam ara, 22.10.2007 22:31)
  2. (bkz: minibusu islikla durdurarak karizma yapan insan) *
    #2506202 (cimcime, 22.10.2007 22:55)

© 2008 - uludağ sözlük

isliklayarak tebrik etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isliklayarak tebrik etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isliklayarak tebrik etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dance party » avrupa nin en iyi takimi fenerbahce » pele nin aziz baskanim beni al demesi » kizlarin italyanca meraki » super guc olmak icin gerekenler » penisin amansiz vajina dusmanligi » shaggy oldu dedikodusu » ahiret » sir isaac » if you go away » ikinci adam » fehim pasa » michelin » firat haber ajansi » bilemiyorum altan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » trabzonspor un sampiyon olabilme ihtimali » anten » sozlukculerin popomundo karakterleri » bir tarihi hezimet olarak 4 1 lik sonuc » terorle mucadelede zaaf var » seni bulmak icin cok kurbaga bafiledim diyen erkek » erkek cantasindan cikan ilginc malzemeler » emo » mutfak robotu » egitim ve doktrin komutanligi » seyyar pilavci » simdi kim aihm le ugrasacak lan » ros hasana » at yaragina konmus kelebek » sarip sarmalamak