islik calamayan insan 

kapat
  1. ıslık çalma çabaları insanı güldüren kişilerdir.

püüh yaparlar, füfü sesi çıkarırlar, tükürürler; ama bir türlü fiyuvv sesi çıkaramazlar. aslında bir bok da kaybetmezler.
    #3523816 (karin, 11.06.2008 12:32)
  2. (bkz: karpuz seçemeyen insan)la aynı kefeye koyulabilir.*
    #3523829 (kimlixiz, 11.06.2008 12:37)
  3. çok büyük hırs yapıp yine de bu işi beceremeyen insandır. özellikle arkadaşlardan bi özentilik, bi öğrenme isteğiyle birlikte gelen bu hırs daha sonra yavaş yavaş kaybolacaktır.
    #3523874 (yeni nesil aliye rona, 11.06.2008 12:52)

© 2008 - uludağ sözlük

islik calamayan insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. islik calamayan insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu islik calamayan insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the terminal » yildiz teknik universitesi » once bir kamulastiralim sonra dusunuruz » caylak » sorun kurdun kendisidir » marcio ferreira nobre » samanyolu tv » karnimac » kiz ogrencilere yemek goturen erkek ogrenci » ayhan akman » merhaba celik ataturk nasil » biravekahve » numayan olmak » vanti lator » sozlukte taze taze gorulen irkci yazarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bugunun isini yarina birakmayan seovi » i belong to che » cranberry » sacmaliklar altinda bogulmak » cok kastim 29 karakter rumuza » servet cetin » dozaji artmis tiksinti » samsung i900 omnia » sadik 2 dost 1 hayat 1 olum » makinist » sozlukteki fenerbahce cetesi » ersun yanal » kararlilikla surdurulen terorle mucadele » ah bu sarkilarin gozu kor olsun » yolcu olmak