islevi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ifsa islevi
  2. uretim islevi
  3. dinin islevi
  4. ackermann islevi
  5. dilin gondericilik islevi
  6. muhim olan islevi
  7. internet sozluklerinin islevi
  8. eh iste butonunun islevi
  9. ulku ocaklarinin islevi
  10. boyu mu islevi mi sorusu

© 2008 - uludağ sözlük

islevi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. islevi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu islevi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» apu nahasapeemapetilon » yayla ve balkan kupasina sahip turk takimlari » something s missing » yazarlarin korkak olmasi » izmir » osuruklu sirin » isvecli sirin » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » kufur etmeden kufur etmek » dogubayazit » maskeli baloda ciplak vatandas kiyafeti giymek » bilkent dogu kampus » uludag sozluk » ua pasali » ask borusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uzay » restore » yalnizliktan korkan insan » bingol » bedevi kulturu » cennetten kovulan » altinyemis » halklar kardestir lan cahil aptal » diyaliz » jj » zihniyetler bitmez evladim » golgesisin kendinin sadece » gol amina koyim be » havali havuc kafali etrafi ibnelerle sarili » zeytinburnu