isleri zor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ogrenci isleri birak bu isleri
  2. birakin bu isleri devlet su isleri
  3. birak bu isleri devlet su isleri
  4. dis isleri
  5. fen isleri
  6. dis isleri bakani
  7. birak bu isleri
  8. ic isleri bakanligi
  9. ayak isleri
  10. resullerin isleri

© 2008 - uludağ sözlük

isleri zor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isleri zor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isleri zor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adalet ve kalkinma partisi » discide aglamak » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » sozluk yazarlarinin itiraflari » 16 subat 2002 fenerbahce galatasaray maci » serdar bali » almanyaca » cemeteries of london » hattori hanzo nun baseball sevmesi » akka » serhan kelleozu » alvin ailey american dance theater » iskence » no tanri no cry » ahmet yildiz olmedi sirin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cuneyt akeroglu » tevitol » final destination » trt nin irib le girdigi is birligi » roma hamami » the best damn thing » rambo okan vs bebek okan » ruyada dis hekimi gormek » alvin ailey » a kiss to remember » klimakafa » arkadasligin pekismesinde facebookun yeri ve onemi » hadise acikgoz » who is the gossip girl » bir tek sen yalani