isleri kesat giden bakkal 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. isleri kesat giden travesti
  2. gece yarisi bakkal bakkal sigara aramak
  3. gece yarisi bakkal bakkal ekmek aramak
  4. kesat
  5. isler kesat
  6. ogrenci isleri birak bu isleri
  7. birak bu isleri devlet su isleri
  8. iyi bakkal kotu bakkal
  9. bakkal amca bakkal amca turkusu
  10. dis isleri

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» atalanta » ben boyle veda etmeliyim » kanal d » 2009 2010 turkcell super lig sampiyonu » kugu acilisi » sirat koprusu icin cambaz egitimi almak » uyusturucu bagimlisi bir insana asik olmak » namuslu bir ailenin sahtekar bir uyesi olmak » cek cumhuriyeti milli futbol takimi » gs in kutlamasindaki aslan in fenerbahceli olmasi » mezarliklar vazgecilmezlerle doludur » sokak » siyah noktayi sikinca port diye firlamasi » migros tribunu » enez in tarihi eserleri » aborijin » eeyore » organ bagisi » sen » emmalina » f1 pilotlarinin sampanya sisesini asagi birakmasi » yaran basliklar » semih senturk » eski sevgili » az cok » bunu yapan insan olamaz » guzin abla » wolfshade » deneme a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa