islamin kacinilmaz yukselisi 

kapat
  1. Dünya kavramı; içinde hissettiğimiz, yaşadığımız, düşündüğümüz. Elle tuttuğumuz ve tutmadığımız her şey , değerlerimiz. Ve yaşayan, onun hakimi, en tehlikeli yaratık bizler. Şu günlerde kendimizi, kendimizden koruma durumuna geldik. Öyle ki babana bile güvenme atasözü genetik aktarımla çocuklarımıza geçer oldu. Yitirdik değerlerimizi. Ben oldu herşey.
    işte bu günlerde yükselir islami egemenlik. içinde yitirilen değerlerin, afyon patlaması sırasında yaşanılan anın uyuşukluğuyla beyinlerimize bir umut olur.
    Şimdi bize dair olan ; kestik ümidi kendimizden gelecekten, sonrasından.
    Bilimde yaşanılandan korkar olduk. insanın tek ulaşamadığı, tanrıyı oynamaya hazırlandığı için. Bunu bir sonun başlangıcı kabul edip daha da sığındık inançlarımızın paçalarına. En yüce sevgiliyi peygamberimiz kabul ettik. Ve ümitsizliğin ve insanlığın kötü gidişinin çözümsüzlüğünü kabullenip öteki dünyaya hazırlanmaya başladık. Sonranın sonsuz güzelliğini tatmak için cemiyetlerimiz islami motifli oldu, boş zamanlarımız tanrının bizi cennetine almasını isteme amaçlı, ağlamakla geçti.

Bu bir yoksulluğun, çağresizliğin, kabullenmişliğin ve kocaman benlerimizin hikayesidir. Huzur bulduğumuz tek nokta islam olmuştur. Çünkü koskoca bulduğumuz benlerin, olanları düzeltmek adına enerjisi, gayreti kalmamıştır.
    Umut, kırıntıya dönmüştür.Kırıntı, dini düzeneğe.
    #2750678 (badness box of pandora, 26.12.2007 22:04 ~ 22:09)

© 2008 - uludağ sözlük

islamin kacinilmaz yukselisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. islamin kacinilmaz yukselisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu islamin kacinilmaz yukselisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bombastik » joey jordison » yuzun pudraya doydugu an » ulkucu » bagcilar » andrei sergeyevich arshavin » senin sorunun ne dostum » ayse arman » silinmeye mahkum basliklar » kaynana a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci