islami filmler 

kapat
  1. efendim bunların islam'ın gelişi ile alakalı olan savaşları da içeren versiyonlarında kafir kesim nedense maymun gibi sevinen, vık vık gıyyy diyerek geberen, pis, namussuz, ona buna eşyaya düm tek vuran taraf olarak resmedilir ve üzerilerinde izleyicilerde önceden belirlenmiş bir nefret yaratılır.

oysa islam dini dünyaya yeni geldiğinden kültürel olarak iki taraf arasında pek bir farklılık gerçekleşmemişti ve savaşma, sevinme, vs. bakımından iki taraf da aynıydı. eminim iki tarafın da mensubları aynı gıy gıy vık vık sesleriyle ölüyorlardı.

film yapımcılarının böyle kolay bir yol izlemeleri yerine, islam'ın galibiyetlerinin ve küffar takımdaki kayıpların çokluğu üzerine, allah'ın en nefret ettiği şu gerçekçi görünümü onlarda yaratsalar galiba daha gerçekçi olacaktı: çaresiz, umutsuz ama kibirli.

yani evet kimse kafirleri sevmiyor. şu güzel sahurda hepsini gebertmek istiyor olabilir. ama deccallerin sardığı dünyayı daha çok nefretle doldurmanın da bir alemi yok.

hem, kulak kesmelerin, hayvan keser gibi öldürmenin karşıdaki adam putperest bile olsa islam'a uygun olmadığı da aşikar.

ha bunlar yapıldı mı? belki de. ama ön plana çıkartmaya hacet yok.

beğenmiyorum bu yapılanları. insanı dinden soğutuyorlar.

hocaefendi de beğenmezdi bakın.

yani sırf bu yüzden hak verin bana.

cık cık.
    #2330197 (bl, 17.09.2007 04:24 ~ 19:11)
  2. seytan* (1974).

exorcism aninda bi euzubill.. diye girer olayaç
    #2330214 (revolter00, 17.09.2007 04:33)
  3. Awards for the message
    academy awards, USA
    1978 Nominated Oscar Best Music, Original Score maurice jarre (#2330297)

(bkz: ağzı olan konuşuyor)
    #2330247 (antilopyawrusu, 17.09.2007 04:57 ~ 05:31)
  4. ramazan aylarında hemen hemen her gece sahura yakın saatlerde yayınlanmaya başlayan filmlerdir.
    #2332736 (NicoLe, 17.09.2007 19:13)
  5. birçok yanlışlığı ve çarpıklığı barındıran, "yarım hoca dinden... " sözüne uygun olarak, çocuklara izletilmemesi gereken filmlerdir!*
    #2332737 (zarth vader, 17.09.2007 19:13 ~ 19:55)
  6. daha kaliteli olmaları gerektiği halde olamayan filmlerdir. yazık. o kadar petrol ağası var. rixos var. el kadı var. bir tane düzgün film çıkmıyor.
    #2332906 (bl, 17.09.2007 19:49)
  7. şu aralar türkiye'de de bir tanesi oynanmaktadır bu filmlerin.
    #2337499 (bl, 18.09.2007 17:54)

© 2008 - uludağ sözlük

islami filmler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. islami filmler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu islami filmler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» corum » g stringin sagliga zararli olmasi » sikma canini oksa patlicanini » bir babanin yapabilecegi en buyuk serefsizlik » harakiriye niyetlenip kakara kikiri yapan japon » takeaway » cukuyle tuz yalatmak » tekken3 » amish » onur tuncer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci