islak pamuk 

kapat
  1. özellikle mankenlerin zayıf kalmak amacıyla yuttukları nesne.

pamuk ile su karışımından oluşur.

(bkz: 1 gr pamuk en az 23 gr su tutar)
    (perspektif, 21.09.2007 19:49)
  2. an itibariyle magazin gündemine oturan nesne.
    (perspektif, 21.09.2007 19:53)
  3. bir sitede erkeklerin mastürbasyon aracı olarak kullandığını okuduğum nesne. o şekilde kullanan arkadaşı da tebrik etmek istiyorum huzurlarınızda.
    (cimilli ibo, 21.09.2007 20:07)
  4. deney sırasında içine konulan fasülyelerin toprak örtüsüdür.
    (uykaf, 21.09.2007 20:09)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gunesevler » tuti i mucize guyem » miami ink » bu degil » michael angelo batio » ucak fobisi » version 7 0 » atilla dorsay » buyuk kedilerin gunlugu » sisli de bir durumcunun el ilani » servet cetin vs cristiano ronaldo » muslima com » sprnova » bay dogru » youtube » besiktas » cek cumhuriyeti milli futbol takimi » dunyayi absurdizm kurtaracak » suzuki swift » rapidshare kedileri » helva kosusu » ben » ideal erkek » uhu » kozluk un tarihi eserleri » hakkari nin tarihi eserleri » a love song for bobby long » ronnie james dio » iste budur ustat a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa