islak mese odunuyla intihar etmek 

kapat
  1. bir sürü intihar başlığı açıp sözlük yazarlarını cinnet geçirterek sizi ıslak mese odunuyla öldüresiye dövmeleriyle gerçekleştirebileceğiniz eylem.
    #3242577 (uretim cini, 07.04.2008 20:30)
  2. (bkz: intihar diyeni islak mese odunuyla doverim)
    #3242633 (uretim cini, 07.04.2008 20:39)
  3. ucunun sivreltilip kazık haline getirilip, duvara sabitlenip, duvara hızlıca koşmaktır.
    #3242636 (tripanazom, 07.04.2008 20:39)

© 2008 - uludağ sözlük

islak mese odunuyla intihar etmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. islak mese odunuyla intihar etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu islak mese odunuyla intihar etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ulkemde kavga gurultu patirti istemem » doha » halkali cilibit » 30 yasina gelip hala turevle integrale kasmak » hayattaki en anlamsiz seyler » kelebek » bir kadinin en guzel oldugu an » yaran baslik yonlendirmeleri » didyma » orman yangini a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci