iskence corbasi 

kapat
  1. iskembe corbasinı sevmeyen birinin kullanabileceği harf oyunlu cin çorba ismi.
    #599897 (montezumas, 02.09.2006 12:14)
  2. gecenin bir vakti açlıktan geberen ve nefret etmesine rağmen işkembe çorbası içmek zorunda kalan için bu çorbanın adı.
    #2154120 (leblebi tozunun hastasiydim, 18.08.2007 13:02)

© 2008 - uludağ sözlük

iskence corbasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iskence corbasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iskence corbasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bunu yapan turktur dedirten olaylar » yakisikli arkadasi ile fotograf cektiren tipsiz » key largo » uefa » jack krauser » devletin apo ya teklif goturmesi » amsterdam » kizlarin gotunu kaldirmak » moskova » ayak parmagi » polo tisortle namaz kilmak » paranormal phenomena » nevsehir » berber salonundaki yanci grup » sayra » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » medeniyetler ittifaki » recylcle bin » eve gelen chewbacca nin patilerinin altini silmek » sozlukle ilgili istekler » paint it black » en yakin arkadasinin sevgilisini hoplatmak » yahudiler patron siz turkler iscisiniz » civanim » abd yi destekleyen yazarlar » 21 yuzyilda kilik kiyafete takmis insan modeli » bu havada gidilmez » a kiss to remember » yaran hoca laflari » eksi oy almak » her tur seks yapilir