iskembe i kubra 

kapat
  1. bir nevi gotunden uydurma anlamındadır...
    (karga, 24.03.2006 09:26)
  2. uydurmalarda kaynagın ne kadar engin oldugunu belirtmek maksadıyla kullanılan tamlama.
    (rasko, 20.04.2006 14:35)
  3. ordan sallanır.
    (ranger65, 20.04.2006 14:46)
  4. götten sallama sıralamasından bir önceki evre
    (shennay, 20.04.2006 14:49)
  5. kendisini sayın hocam Zekiye Kutlusoy'dan ilk duyduğumda "meğer bu sözü de nazikçe söylemenin yolu varmış" diye düşündüren özlü söz.
    (stalker, 16.01.2007 15:43)
  6. (bkz: kaynak götüm)anlamına gelir
    (ck_06, 16.01.2007 15:46)
  7. (bkz: kelle-i kufe)
    (liberalisticcommunist, 09.05.2008 20:40 ~ 20:41)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» cok gec » acim ulan » disney s recess tekrar yayinlansin kampanyasi » lmao » tanimadinmiben » kabal » desti izdivac » pankromatik » sozluk ici arama » el laberinto del fauno » tarihte ilk golu yiyen kalecinin soyledikleri » sosyal fasizm » dimebag darrell » parastin » aralarinda kusak farki olanlarin evlenmesi » antalya » yavuz cetin » alfred hitchcock » catak in tarihi eserleri » akropol » hincal uluc » gkk » omur gedik » kendine yeni sevgili bulan eski sevgili » imge kitabevi » kaymakli ekmek kadayifi » nese erdok » degisim » domates biber patlican a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa