iskele alabanda 

kapat
  1. denizcilikte dümeni iskeleye çevirme komutu.
    #1152393 (insan, 14.01.2007 17:34)
  2. denizcilikte dümeni tam olarak iskeleye (sola) çevirmek için verilen komut.Bu dümen açısı, teknenin teknik özelliklerine göre değişim göstermekle beraber, yaklaşık 35 - 40 derece arasındadır.
    #3355692 (uzaklar, 04.05.2008 15:11)

© 2008 - uludağ sözlük

iskele alabanda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. iskele alabanda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu iskele alabanda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» shame and scandal in the family » ozgurluk yolu » converse giyen erkek erken bosalir » ali baris kurt » ingilizce bilmeyen bilgisayar hocasi modeli » doktorlarin hastalardan nefret etme nedenleri » emule de aglamak » brothers of the lame » nereye gider bu katar » golgesisin kendinin sadece » marmara 34 » bati nin bircok bulusu kurandan almasi » taslitarla » ahmet yildiz olmedi kadar kafaniza tas dussun » bandira devletleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » porfirio diaz » sigaraya baslayanlara tavsiyeler » korcan karar » sokrates in olumu » isyan marsi » orhan pamuk » fernando chalana » final destination » beyaz prensli at » dis teli » adnan polat in hiriltisi » adim adim ibnelik » chaos theory » oylesine insan olmak » goz hapsi