isini sansa birakmak 

kapat
  1. türk halkının alışkanlık haline gelen alışkanlığı.
    #1700286 (wtasyh, 29.05.2007 13:02)
  2. (bkz: üşeniyorum öyleyse yarın)
    #1700298 (kurbaa kermitin parmaklari, 29.05.2007 13:05)

© 2008 - uludağ sözlük

isini sansa birakmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isini sansa birakmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isini sansa birakmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yumurta topuklu ayakkabi » ulugay sozluk » 90 larda cocuk olmak » yaran limewire arama sonuclari » alisan satilmis » kostum tasarimcisi » taksilerde sigara yasagi » iri memeleri olan erkek » wind of change » cinsellikle kafayi bozan manyak » windows xp » 3 kasim dunya seks iscileri gunu » yazarin kimligini ifsa etmek » ntv muhabiri » imam gazali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » westphalia » trumanshow » atletico mineiro » aktif aramalar » hep bunu yapmak istemisimdir » vin diesel » teleferikten kafayi cikarip asagi bagiran kisi » sapla samani birbirine karistiran sap » korkunun sozleri » dshe teamsah » kimberlite » sinavlari okurken kac bekliyorsun diye soran hoca » el camino » sonbahar » legal teror orgutleri