isini iyi yapmak 

kapat
  1. insanın geçimini sağladığı işi hakkı ile yapmasıdır. burada genelde insiyatif kullan bilme etkeni önemlidir. sağduyu ve sorumluluk duygusu etkilidir.
    #3210001 (kurremkarmerruk, 30.03.2008 15:47)
  2. alternatiflerinin bir adım önüne geçmektir.
    #3210006 (eurasian, 30.03.2008 15:48)

© 2008 - uludağ sözlük

isini iyi yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isini iyi yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isini iyi yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» trt de yayinlanacak iran dizilerine turkce isimler » orijinalinden guzel olan coverlar » ulmer munster » turkcell in odedigi reklam ucreti » baslik osurmak » zorya luhansk » erganun » soganli sirkeli ayran » gullibly » atilla birkiye » bedevi kulturu » discide aglamak » jack krauser » whopper » talat ve hristofyas in her hafta gorusmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce ile 4 yillik sozlesmemi tamamlayamam » bora ebeoglu » alevilik bir mezhep degildir » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » tarumar » kara cahil » parfum yerine sinek ilaci sikan insan modeli » ardini dovdurmek » the fall of max payne » emule de aglamak » yavuz seckin » incek » ahmet cakar » anahtari evde unutmak » corum