isine gelmeyen basliga sacmalamayan yazar modeli 

kapat
  1. böylesine süper bir başlığı açmış olmanın verdiği şevkle: işine gelmeyen, hoşlanılmayan ve hatta ucundan bile olsa bir şekilde dokundurulan başlığa yazmayan modeldir. hiçbir şeyi unutmadım (canlarım): dır, model, başlığın bir kısmının tekrar edilerek tanımının yapıldığını zannetme ve en önemlisi minimum zeka. işte budur.

hadi şimdi saçmalayalım.
    #2969773 (lanetpanc, 08.02.2008 04:07 ~ 04:30)
  2. saçmalayan bir beyin hayatı ciddi yoran bir beyindir.ara zamanlarda saçmalayarak beynini dinlendiriyordur.biz bu beyni sözlük ahalisi olarak takdir ediyor tebriğe şayan buluyoruz.zira insan beynini sadece yorma eylemini yapmamış birde saçmalayıp insan beynininde keşiflere çıkıp dinlendirmiştir.
    #2969805 (Yosunlu Deniz, 08.02.2008 04:16)
  3. (işte işte işteee karşınızda nızdaa nızdaaaa!)

(bkz: lanetpanc)

hayretler içindeyim. başlığı açalı neredeyse iki hafta olmuş ama daha bir tane bile kendi nickini bakınız içine alarak entry 'görünümü veren' insan yok sözlüğümüzde, alla alla. alla alla...
    #3033100 (lanetpanc, 20.02.2008 01:43 ~ 01:44)

© 2008 - uludağ sözlük

isine gelmeyen basliga sacmalamayan yazar modeli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. isine gelmeyen basliga sacmalamayan yazar modeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isine gelmeyen basliga sacmalamayan yazar modeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» eski sevgilinin ciplak fotograflarini yayinlamak » cevriye » dus bahceleri » satgate » michael petkovic » oyle sarhos olmak ki bir daha ayilmamak » izler » tom riddle » downtown » saba tumer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci