isimlerinden 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sozlukculerin isimlerinden meslek tahlili
  2. sarki isimlerinden mesaj yazmak
  3. yazar isimlerinden akrostis yazmak
  4. cicek isimlerinden takma adlar
  5. sarki isimlerinden cumleler kurmak
  6. futbolcu isimlerinden karakter tahlili
  7. futbolcu isimlerinden marka ismi yapmak
  8. yazar isimlerinden marka ismi yapmak
  9. isimlerinden dolayi dalga gecilen futbolcular
  10. solcu gruplarinin isimlerinden bibliyografya basilmasi ihtimali

© 2008 - uludağ sözlük

isimlerinden başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. isimlerinden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isimlerinden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» server durumuna bakip anliyormus gibi yapmak » indie 103 1 fm » en kotu bes filmin dordunde m ali erbil in olmasi » johnny and mary » sozlukte bizden bahsettim sevgilim » besmele geri kalmislik gostergesi » ayse arman » karabas suyu » emile verhaeren » metallica ya bok atarak karizma yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games