isimize gelince ardina sigindigimiz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. naneye gelince him him sapa gelince mee
  2. neyse biz isimize bakalim
  3. gerceklerin isimize gelmemesi
  4. gunluk hayatta ne isimize yarayacak
  5. bu ayetler gercek hayatta ne isimize yarayacak
  6. gunluk hayatta isimize yaramayacak bilgiler
  7. gunun butun basliklarini taradim simdi isimize bakalim
  8. kaf dagi nin ardina yolculuk
  9. dagin ardina bakmak
  10. ardina son bir bakis atarak uzaklasmak

© 2008 - uludağ sözlük

isimize gelince ardina sigindigimiz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isimize gelince ardina sigindigimiz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isimize gelince ardina sigindigimiz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» alvaro obregon » reklam kampanyasi slogani olabilecek basliklar » bulent ersoy un canli yayinda osurmasi » oldum de uyandim » okul zilinin imperial march ile calmasi » odtu de kizlar teklif ediyormus » uludag sozluk dergi olsa basa gelecekler » bok dustugunde kica su carpmasi » adanali » omer muhtar » ezik » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » idris i bitlisi » shiro ishii » alvin ailey amerikan dans tiyatrosu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » matrixxx » basliklari alt alta okumak » ettore messina » opsene lan » drive » okul zilinin requiem for a dream ile calmasi » zenginlerin kotu fakirlerin iyi olmasi » cep telefonunu duvara firlatmak » hayal kirikligi » turk silahli kuvvetleri » langaza » uludag sozluk e erisimin engellenmesi » radyo televizyon ve sinema » cervix uteri » iki tasagim onume aksin