isimize bakalim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gunun butun basliklarini taradim simdi isimize bakalim
  2. gerceklerin isimize gelmemesi
  3. gunluk hayatta ne isimize yarayacak
  4. gunluk hayatta isimize yaramayacak bilgiler
  5. sev bakalim
  6. ciz bakalim
  7. al bakalim
  8. bakalim
  9. sec bakalim
  10. buyrun bakalim

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» plastik bardak » evde tek basinayken yapilabilecekler » doksanuc » kor numarasi yapmak » fatos segmen » aksamin besinde insanin caninin manti cekmesi » biliyorsun » 404 not found » senkaya nin tarihi eserleri » sahin gorunumlu bmw » abbas bariz » kararti » sanatsadim » seri eksi oy veren ibne » zenit petersburg un bayan taraftarlari » graveworm » turlu turlu » eternal years on the path to the cemetary gates » aczimin giryesidir » storming through red clouds and holocaustwinds » renin » samsat in tarihi eserleri » adsiz ozlem » azar yemeden once konuyu degistirmeye calismak » isitme engelliler icin seks filmi » hayattan umdugunu bulamamak » kenan evren » hidayet turkoglu » msn de muhabbete titresimle baslayan insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa