isimden isim turetmek 

kapat
  1. okul yıllarımda bu lafı ilk duyduğumda bu ne sacma boş bir uğrastır diye düşündüğümü hatırlarım.insan niye isim olan bir seyden tekrar isim yapmaya uğraşsınki.
    #153076 (bir musibet, 06.04.2006 07:51)

© 2008 - uludağ sözlük

isimden isim turetmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isimden isim turetmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isimden isim turetmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » mozilla firefox 3 » sol frame » birine guzel derken allahin varligini kabul etmek » mou » kopush fm » mircea lucescu » keneden korkmayan kahraman solcu » aferin cok iyi dusunmussun » dogrularin yanlis yanlislarin dogru olmasi » tayyip i uzmek allah i uzmektir » dozaji artmis tiksinti » ataturkcu dusunce dernegi » psikopat cocuk oyunlari » turk beyniyle uretilmis super cumleler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gogol » yaratici fenerbahce taraftari » xs black » annenin degerinin anlasildigi anlar » toms shoes » dalgali sac » dunya kupasinda takim tutmamak » yanagina sis sokan insan » play dead » hic calismadim deyip sinavdan 100 almak » mila kunis » melih gokcek ankara nin kanini emiyor » kira » erkeklerin kizlari siniflandirmasi » seyh sait isyani