isim vermek istemiyorum 

kapat
  1. blöf yapıyorum yerseniz kim olduğunu bende bilmiyorum, biliyorum ama gıcığım sizle paylaşmam , kimseyi suçlamak istemem ve ya "lan yapan benim kanka ismini versem çocuğa çok ayıp olucak en iyisi çakallık" gibi durumlarda sarf edilebilecek cümle
    (celibon, 23.05.2006 14:23)
  2. (bkz: ismini vermek istemeyen bir izleyici)
    (r@t@t@, 23.05.2006 14:26)
  3. teLevizyon programLarında sıkça rastLadığımız oLay...geneLde kadın programLarında bu oLay gerçekLeşiyor...konukLarda bir sıkıntı yaratır..."ahaaa şimdi kirLi çamaşırLarım ortaya dökülecek"...

-şimdi hattımızda ismini vermek istemeyen bir seyirci var...aLooo...

(bkz: sen ilk önce ismini versene)
    (bkz: aLLa aLLa)
    (Tucimania, 23.05.2006 14:27)
  4. (bkz: isim vermek istemiyorum bas harfi salca)
    (salca, 23.05.2006 14:31)
  5. (bkz: isim vermeyip sozluk nickini soylemek)
    (salca, 23.05.2006 14:32)
  6. anne: simdi isim vermek istemiyorum ama.

cocuk: ühü allah belanızı versin ikinizin de. anne 21 yaşına geldim hala isim koymadınız bana. allah belanızı versin..

baba: sisst konusma anneye oyle. isim vermek istemiyorum bir arkadasim var ağzını kırar valla.

c: yedin ömrümü baba.

a: sus haylaz seni. isim vermeden konuş babaya kunil.
    (deep, 23.05.2006 14:34 ~ 14:43)
  7. (bkz: isim vermeden ayar vermek)
    (salca, 23.05.2006 14:41)
  8. kaynağın aslını belirtmeden konuşmak
    (enterezan, 23.05.2006 15:01)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» vurursa gol olur » mizah yaratma eylemi » tezkereci » tayfa » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » teenage » dizustu ile 1 dakikalik satranc oynamak » en yakin arkadasinin arkandan konusmasi » tarzan boy » uludag timsahlar » ac misin tok musun » youtube un yine kapandigini ogrenen kisi tepkisi » merhaba mi merhaba » eskisehirspor » istifa » ahimsa » ask eskitir beni » hic bu kadar guldugumu hatirlamiyorum » filthy whore » turkcespiker com » ilkelligin durustlugu » 1890 » kaplumbaga cuku » resmi tatilde calismak » sevgilinin striptizci olmasi » tabu diyaloglari » muesses nizam » ayse hatun onal » harf oyunlu cin entryler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa