isim karakteri 

kapat
  1. kişinin sahip olduğu ismin, karşı tarafta uyandırdığı önyargıdır.

X: tan diye birisi seni arıyor, dövecekmiş!!!
    B: ah be yavrum söylemedinizmi burda olduğumu....

X: ceyhun diye biri sana uyuz olmuş, elinde zopa var kapıda bekliyor.
    B: du bi bakıyım şuna, allahın ceyhunu işte noolcak...

aynı olayı güçlü isimler için uygulayalım......

X: abi kapıda hamza diye biri var, galiba seni arıyor...
    B: hamza mı!!!! ( 190 cm boy, 56 beden ceket, kıllı böğür )

X: abi naaptın sen. okulda davut diye biri seni arıyormuş, kızdırmıssın adamı.
    B: ya ben davut abiyi kızdıracak bişey yapmadımki....
    #3047360 (surfer, 23.02.2008 12:34)

© 2008 - uludağ sözlük

isim karakteri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. isim karakteri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu isim karakteri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» varligim turk varligina armagan olsun » kendini bir bok sanan yazarlar » phone booth » susuz anadolu ogretmen lisesi » aktutun saldirisindan sonra gazete mansetleri » bahriye ucok » e entertainment » yumatu » gunesin batidan dogmasi » amare stoudemire » hastayi korkutup ameliyata tesvik eden serefsiz » nikah masasi » uyuyan arkadasin alnina yazi yazmak » vakko » dile dolanan sarkilar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yusuf guney » army of me » gulce » sakaryaspor » legal teror orgutleri » yakup sevindik » sevgilinin eski sevgilisi » radyo sol » batmaya mahkum firma isimleri » uludag sozlukteki esmerler » agizda yara varken biskrem yemek » nerede bu 8 bin yazar » emegi gecen herkese tesekkurler » fakirlerin agizlarinin her daim pis kokmasi » niye cattin kaslarini